Щотижнева оперативна нарада

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

На початку засідання Григорій Миколайович привітав усіх присутніх з прийдешніми святами. Побажав міцного здоров'я, достатку, сімейного благополуччя! Хай Різдвяна зірка запалить у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії. Миру і Божої благодаті в кожен дім. Також привітам першу іменинницю в цьому році начальника відділу містобудування та архітектури, головного архітектора Вікторію Мироненко з днем народження. Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя!

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 252 заяви та повідомлення, 19 з яких - кримінальні провадження за різними статтями кримінального кодексу. Виявлено 115 адміністративних правопорушення та накладено 46 штрафів на суму 11849 гривень. По лінії дорожнього нагляду зафіксоване 50 порушень (2 – керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, 6– керування транспортним засобом, особою яка не має відповідних документів; 3 – керування транспортним засобом не зареєстрованим або непереєстрованим; 6 – керування транспортним засобом, що має несправності; 6 – керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язкового техогляду, але своєчасно його не пройшов; 15 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР, 7 - порушення правил великоваговими Т/З). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (30 випадків) та паління тютюнових виробів (13 випадків) у громадських місцях. Зафіксований 2 фактів вчинення насильства в сім'ї.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський повідомив що 04.01.2019р. 0б 11-00 годині у великій залі виконавчого комітету відбудеться привітання міського голови та секретаря міської ради обдарованої молоді ніжинщини (переможці олімпіад).

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак також зазначила що 04 січня в художньому відділі музею відбудеться відкриття різдвяної виставки вихованців школи мистецтв та за підтримки благодійного фонду «Копиця».

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 31 січня по 06 січня можна ознайомитися за посиланням:http://nizhynrada.gov.ua/announcement/298/zahodi-z-31-grudnya-po-06-schnya-2018-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

02.01.2019