Щотижнева оперативна нарада

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 274 заяви та повідомлення, 33 з яких - кримінальні провадження за різними статтями кримінального кодексу. Виявлено 141 адміністративне правопорушення та накладено 65 штрафів на суму 15793 гривні. По лінії дорожнього нагляду зафіксовано 56 порушень (4 – керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 5 – керування без відповідних документів; 2 – керування транспортними засобами не маючи на це права; 8 – знехтування умовами технічного контролю; 14 – керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 13 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (35 випадків) та паління тютюнових виробів (24 випадків) у громадських місцях. Зафіксовано 4 факти невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей. Інна Іванівна також наголосила, що близько двугої години ночі по вулиці Челюскіна сталася ДТП з летальним наслідком. Водій не впорався з керуванням і зіткнувся з придорожнім деревом. Поліція нагадує бути пильними на дорозі.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський повідомив усіх присутніх що 23 червня о 19-00 год. на центральній площі міста відбудеться випускний бал.

Підвівши підсумки секретар міської ради Валерій Салогуб наголосив що 26 червня о 10-00 год.у великій залі виконкому відбудеться сесія міської ради (на порядку денному 18 проектів рішення).

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 18 червня по 24 червня можна ознайомитися за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/271/zahodi-z-18-po-24-chervnya-2018-roku.html.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

18.06.2018