Шановні підприємці!

Прийміть найщиріші вітання зі святом, яке ми традиційно відзначаємо у першу неділю вересня – День підприємця!

Підприємці нашого міста – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, створити умови для власного добробуту і процвітання рідного міста. Майбутнє Ніжина нерозривно пов’язано з вашою роботою. Ви робите значний внесок у поповнення міського бюджету, забезпечуєте жителів необхідними товарами і послугами.

Висловлюю кожному з вас глибоку вдячність за те, що у не простих умовах сьогодення своєю наполегливою працею, ентузіазмом, активною громадською позицією ви розвиваєте свою справу, забезпечуєте добробут не тільки власних родин, але і створюєте нові робочі місця, підтримуєте на високому рівні престиж підприємницької діяльності, сприяєте підйому економіки міста, нашої громади.

Щиро вітаю з професійним святом, бажаю всім вам нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів, натхнення і здійснення задумів, мудрості в рішеннях та процвітання вашої справи, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам, подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України!

З повагою, міський голова Олександр Кодола

 

05.09.2021