Семінар “Е-МІСТО.ЄДИНА ЦЕНТРАЛІЗОВАНА СИСТЕМА ОБЛІКУ на базі ERP-системи ISpro”

23 жовтня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбувся семінар на тему: “Е-місто. Єдина централізована система обліку на базі ERP-системи ISpro” за участі міського голови Анатолія Лінника, радника міського голови Сергія Осадчого, керівників управлінь та відділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, бухгалтерів бюджетних установ та комунальних підприємств міста, ЗМІ.

Семінар провели представники компанії "Інтелект-Сервіс", яка понад 27 років спеціалізується на створенні та впровадженні систем управління фінансово-господарською діяльністю підприємств та випускає програмні продукти серії ISpro, призначені для автоматизації обліку та управління на підприємствах різних галузей виробництва, торгівлі, агропромислового комплексу, сфери послуг і в бюджетних організаціях. Ці програми створені саме українськими фахівцями. Тому в них повністю враховано законодавчі та економічні реалії держави.

IS-pro - система автоматизації управління підприємством. Призначена для ведення оперативного, бухгалтерського, податкового та управлінського обліку підприємства.

Програма автоматизації процесів роботи підприємства ІС-ПРО являє собою набір взаємопов'язаних модулів (підсистем). Кожна підсистема має певну самостійність, тому ІС-ПРО можна збирати виключно під потреби замовника. Завдяки гнучкому підбору функціоналу програмним комплексом здійснюється автоматизація бізнес-процесів, не обтяжена зайвим функціоналом та витратами на впровадження.

Керівник відділу регіональних проектів Ігор Козік ознайомив з ідеєю проекту та розповів, що отримає місто завдяки впровадженню міського інформаційно-обчислювального центру, а саме: єдину систему управління підприємствами та структурними підрозділами органу виконавчої влади громади; єдину систему нормативно-супровідної інформації, діючий принцип від зведення даних до первинного документу; наявність інформаційно-пошукової аналітичної системи; обмін даними із застосуванням електронного цифрового підпису (ЕЦП) – електронний документообіг.

Керівник напряму Любомир Марцинковський та проектний менеджер Лівіна Дарія розповіли по модулям про можливості системи ISpro та принципи роботи в ній.

Наприкінці семінару учасники мали можливість задати запитання та отримати вичерпні відповіді від представників компанії «Інтелект-сервіс».

Детальніше про компанію та ERP-систему ISpro: https://ispro.ua/uk

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

23.10.2018