Розпочалось чергове пленарне засідання 39 сесії VII скликання Ніжинської міської ради

26 червня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулось чергове пленарне засідання 39 сесії VII скликання. Участь у засіданні взяли 28 депутатів міської ради; депутати обласної ради: Наталія Копиця та Сергій Охонько, а також були присутні заступники міського голови з питань виконавчих органів: Григорій Олійник, Сергій Осадчий, Сергій Дзюба, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, а також керівники комунальних підприємств міста, ЗМІ та громадські організації.

На початку сесії було заслухано звіт керівника Ніжинської міської прокуратури Павла Герасименка, який доповів щодо діяльності за І півріччя 2018 року.

Анатолій Валерійович оголосив порядок денний, який включив 40 проектів рішень, а також 18 додаткових. Всі проекти рішень були опрацьовані, деякі відправлені на доопрацювання.

Також протокольно була розглянута заявка м.Ніжина щодо участі у проекті Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО), який передбачає повну термомодернізацію та відновлення будівлі до задовільного стану. Основний принцип відбору - бюджетні установи (ЗОШ тпа ДНЗ). Були обстежені ряд об"єктів з яких відібрано один - загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№10.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.06.2018