Розпочали оновлення парку Шевченка

26 лютого депутати на черговій сесії прийняли рішення «Про затвердження «Положення про відкритий конкурс на визначення найкращої передпроектної візуалізації парку ім. Т. Шевченка, м. Ніжин, Чернігівська обл.»» з  метою обрання найкращої передпроектної візуалізації парку ім. Т Шевченка, м.Ніжин, Чернігівської області для подальшого залучення грантових коштів на реконструкцію парку.

Рішенням затверджується положення про відкритий конкурс на визначення найкращої передпроектної візуалізації парку ім. Т. Шевченка, м. Ніжин, Чернігівська обл. та допоміжні матеріали для конкурсантів та членів журі конкурсу.

Положення встановлює єдині вимоги щодо визначення кращої візуалізації паркової зони. Візуалізація не є проектною документацією, а визначає концептуальне бачення розвитку парку.

Відкритий конкурс на кращу передпроектну візуалізацію парку імені Тараса Шевченка у місті Ніжин Чернігівської області спрямований на створення концепції розвитку парку як основного місця для відпочинку та дозвілля ніжинців, який визначає базові напрямки, тенденції, перспективи та пріоритети функціонування території.

Завданнями конкурсу є:

1. Збереження базової функції території – парк культури та відпочинку.

2. Вироблення єдиної стилістики для подальшої реконструкції парку.

3. Розроблення функціонального зонування парку.

4. Створення нових об’єктів, атракцій, функціональних зон.

5. Покращення інфраструктури парку, його екологічного стану та благоустрою.

Організатор конкурсу – сектор інвестиційної діяльності відділу економіки та інвестиційної діяльності Виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Звертатися адреса: 16600, м. Ніжин, пл. імені І. Франка, 1, каб.49, телефон: +38 (046) 317 14 85. е-пошта: [email protected]  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

26.02.2021