Робочий візит в амбулаторії сімейної медицини

Сьогодні міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Сергій Дзюба з робочим візитом відвідали амбулаторію сімейної медицини № 8, що на Шикерогринівській, 52а, амбулаторію сімейної медецини №1 за адресою:вул.Незалежності, 40 та ЛАСМ №7, вул.Космонавтів, 52. В ході робочої зустрічі оглянули кабінети де приймають пацієнтів сімейні лікарі, маніпуляційні, фізкабінети, денний стаціонар, а також обговорили нагальні потреби закладів, шляхи їх вирішення, адже питання проблем медичної галузі тримаються на особливому контролі міської влади.

За підтримки міського голови Анатолія Валерійовича та головного лікаря КЗ «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксани Калініченко в амбулаторіях загальної практики – сімейної медицини тривають облаштування дитячих куточків. На стінах закладів оживають казкові персонажі з найулюбленіших мультфільмів найменших пацієнтів, що створює затишну та дружелюбну атмосферу. Також в закладах з’явились дитячі кольорові столики та стільчики, за якими малюки можуть погратись іграшками, розфарбувати розмальовки та просто відпочити і поспілкуватись з однолітками. На екранах телевізорів, які також закуплені в усі амбулаторії демонструються пізнавальні відеоролики для формування у дітей навичок здорового способу життя (про необхідність вакцинації, важливість гігієни тощо) та мультфільми.

Даний проект був реалізований за кошти з медичної субвенції КЗ «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної медицини». Від щирого серця висловлюємо слова вдячності ніжинським майстриням, які беруть участь в цьому проекті Юлії Петренко, Ніні Кущенко та Світлані Старостенко, за їх творчість та натхнення, якими жителі міста будуть любуватися щодня.

Мультиплікаційні, яскраві ростоміри є в кожній амбулаторії сімейної медицини.

Кожен медичний заклад оснащений фізкабінетом в якому розміщені апарати УВЧ, нові апарати для інгаляцій (небулайзери, інгалятори компресорні та ін).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

06.11.2018