Робочий візит міського голови

Сьогодні у рамках робочого візиту міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Сергій Дзюба і Сергій Осадчий, депутати міської ради Олег Щербак і Олександр Безпалий відвідали Центральну міську лікарню імені Миколи Галицького та Пологовий будинок, зустрілись з головним лікарем ЦМЛ Олександром Костирком та головним лікарем Пологового будинку Валерієм Якубою.

У ході зустрічі обговорили проблемні питання, що стосуються ремонтних робіт, оглянули відремонтовані приміщення та будівлі, щойно відремонтований і устаткований відповідно до сучасних вимог центральний вхід до Пологового будинку і боковий вхід, що облаштовано безпечним пандусом для доставки породіль до приймального відділення.

Слід зазначити, що у 2017-2018 роках міська влада виділяє безпрецедентні кошти з місцевого бюджету на ремонті роботи та облаштування приміщень медичної галузі міста, адже коштів з державного бюджету вистачає тільки на покриття частини видатків. По суті, весь тягар з утримання лікувальних закладів і забезпечення їх потрібним медичним обладнанням ліг на плечі місцевого бюджету.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

17.01.2018