Робочий візит до КП «Виробниче управління комунального господарства»

29 жовтня відбувся робочий візит міського голови Анатолія Лінника до КП «Виробниче управління комунального господарства» з метою оглянути нову техніку - підмітальну машину, придбану за кошти міського бюджету.

Директор КП «ВУКГ» Владислав Корман зазначив, що дана прибиральна машина коштує 130 тис.грн., також додатково придбали запасні щітки за 49 тис.грн.

Прибиральна машина являє собою навісний, причіпний, гідравлічний механізм Agata ZM 1600-03. Призначена вона для прибирання територій з твердим покриттям, а також для підтримки в чистоті доріг, майданчиків, стоянок і тротуарів. Підмітально-прибиральна машина пристосована до спільної роботи з екскаваторами-навантажувачами, вилковими навантажувачами, а також з фронтальними навантажувачами. Машина може проводити роботи з видалення та збору бруду або після демонтажу бункера і встановлення щітки під нахилом змітати бруд в праву (ліву) сторону. Взимку підмітальна машина може використовуватися для снігоприбиральних робіт.

Підмітально-прибиральні машини типу Agata чудово зарекомендували себе при очищенні проїжджої частини від піску, що накопичується уздовж бордюрів. Існує можливість оснащення підмітально-прибиральної машини системою поливання для зменшення пилу і утворення бруду, а також бічною щіткою-підбирачем для підмітання біля бордюрів. Робоча швидкість цього агрегату 6 км/год, а площа прибирання 9500 м2/год.

Дана техніка збільшить швидкість та значно покращить якість прибирання доріг міста, а саме головне – полегшить, і без того нелегку, працю ніжинських прибиральників.

Також Анатолій Валерійович оглянув всю техніку, розміщену на території КП «ВУКГ», зокрема спецтехніку для зимового прибирання з метою перевірки стану готовності до роботи в зимовий період.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

01.11.2018