Робочі зустрічі з медичними працівниками

В одній із сімейних амбулаторій, яка зазнала пошкоджень внаслідок обстрілів, заклад зробив ремонт за рахунок власних коштів, які надходять до Центру первинної медико-санітарної допомоги від Національної служби здоров'я України за заключені угоди з декларантами. У будівлі замінені усі вікна, робляться віконні укоси, зараз іде фінальна побілка кабінету, який постраждав від ворожих куль.

Заступниця міського голови Ірина Грозенко разом із директором центру ПМСД Оксаною Калініченко перевірили хід виконання ремонтних робіт. Варто відзначити, що незважаючи на пошкодження та руйнування, заклад увесь цей час працював та приймав пацієнтів.

Під час робочих зустрічей з медичними працівниками інших сімейних амбулаторій, Ірина Грозенко від імені міського голови Олександра Кодоли подякувала медикам за їх титанічну працю та допомогу, яку вони надавали військовим, переселенцям на ніжинцям під час активних бойових дій у нашій області. Висловлюємо сподівання, що наступного року День медичного працівника, який ми відзначаємо 19 червня, будемо святкувати під мирним небом у вільній Україні.

10.06.2022