Робоча зустріч з представником Чернігівського центру розвитку місцевого самоврядування

28 січня відбулася зустріч з радником з питань регіонального розвитку Чернігівського центру розвитку місцевого самоврядування Володимиром Бойко. На нараді були присутні перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, представники відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури та відділу економіки. Тема зустрічі – стратегія розвитку м. Ніжина та її подальша розробка.

Процес приєднання Кунашівської сільської ради та створення Ніжинської міської ОТГ вніс свої корективи і на сьогодні стратегія повинна бути вже націлена на розвиток територіальної громади. Чернігівський центр розвитку місцевого самоврядування надасть незалежну експерту та координаційну підтримку у подальшому процесі розробки Стратегії Ніжинської міської територіальної громади в рамках програми «U-LEAD з Європою».

Тож, попереду активна робота всіх учасників робочої групи по розробці стратегії, в результаті якої отримаємо головний стратегічний документ громади.

Відділ інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

28.01.2019