Просимо громаду висловити свою думку у голосуванні

Шановна громадо!

Останнім часом стало актуальним питання ще більш потужної допомоги від громади на ЗСУ. Ми разом вже направили на потреби обороноздатності громади і держави 90,5 млн грн з бюджету громади, при річному бюджеті понад 600 млн грн. І це не дивлячись на те, що питання захисту держави та її оборони, безпосередній обовʼязок та компетенція  центральної влади.

В цьому і минулому році міською владою знято фінансування з реконструкції і облаштування парків і скверів і направлено ці кошти на потреби військових частин. Обовʼязок органів місцевої влади - це благоустрій, комунальні питання та інфраструктура громади. Такий розподіл обовʼязків в державі. 

Проте ми прийняли рішення не зупинятись на тому обсязі допомоги, яку ми направили на оборону країни. Ми переглядаємо заплановані інфраструктурні проєкти, втілення яких громада чекала десятиріччями. Один з таких проєктів - це футбольне поле для дитячої футбольної школи.  Батьки та тренери висловлюються за продовження проєкту. Багато з них так само захищають нашу громаду і країну на передовій.

Створили петицію. 

Просимо громаду висловити свою думку у голосуванні на нашому офіційному Тг- каналі.

Питання одне: Чи втілювати у життя проєкт побудови дитячого футбольного поля дитячої футбольної школи згідно петиції батьків чи перенаправити ці кошти теж на потреби ЗСУ? • футбольне поле для дітей • ЗСУ
Опитування триватиме до 31 липня 2023 року.  
Опитування за посиланням https://t.me/info_nizhyn/8732
28.07.2023