Прогнозується до 40 сантиметрів снігу: що зроблено і що буде зроблено

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Присутніми на засіданні були міський голова Анатолій Лінник, секретра міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Сергій Дзюба, Сергій Осадчий та Ігор Алєксєєнко, керівники комунальних підприємств, установ та організацій, очільники структурних підрозділів міської ради.

Особливо гостро обговорювалося питання організації очистки території міста від снігу та попередження надзвичайних ситуацій. За прогнозами синоптиків висота снігового шару сягатиме 40 сантиметрів. Начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман прозвітував: «В очистці снігу задіяно вісім одиниць техніки, вся, яка є на підприємстві. Зараз проходить посипка. Вночі, близько 2 – 3 години, - техніка відновить свою роботу».

Міський голова Анатолій Лінник наголосив на персональній відповідальності керівників бюджетних установ та комунальних закладів за станом прилеглої території та тротуарів: «Для нас головне безпека і безпечне переміщення жителів міста. Не чекайте техніки. Поки вона приїде, - сніг вже встигне утрамбуватися і створити ковзанку! Посипкових матеріалів в достатній кількості. Звертаю вашу увагу на те, що проходитиме постійний моніторинг якості очищення території від снігу, на основі якого будуть зроблені відповідні висновки».

Перший заступник міського голови Григорій Олійник також звернувся до місцевої поліції посилити контроль за зупинками та паркуванням транспортних засобів на узбіччях, оскільки вони суттєво ускладнюють рух спеціалізованої техніки по очистці дороги від снігу. Представник поліції, Олександр Чепурний, запевнив усіх присутніх, що місцева поліція вчинить всі необхідні заходи та нагадав номер телефону чергової частини: 068-469-52-39.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

18.01.2018

Попредня новина:

Шановні жителі міста!

Наступна новина:

Зі святом Водохреща!