Продовження пленарного засідання 43-ї сесії міської ради

28 вересня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради продовжилось пленарне засідання 43-ї сесії Ніжинської міської ради. На початку засідання зареєструвалось 26 депутатів міської ради сьомого скликання. Також були присутні секретар міського голови Валерій Салогуб, Перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови з питань виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств міста, представники засобів масової інформації та громадських організацій.

На початку пленарного засідання міський голова Анатолій Лінник привітав депутата Ніжинської міської ради Юрія Галату з ювілеєм та оголосив подяку за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвитку територіальної громади та розбудові міста.

На сесії розглянули земельні питання. Досить дискусійно розглядали проект рішення «Про залучення кредиту НЕФКО», розроблений з метою фінансування та реалізації інвестиційного проекту «Заходи з енергоефективності в м. Ніжині» (комплексна термомодернізація Ніжинської ЗОШ I-III ст. №10) в рамках програми Енергоефективності НЕФКО та здійснення зовнішнього місцевого запозичення у розмірі 12 400 000,00 грн. (дванадцять мільйонів чотириста тисяч гривень 00 коп.), шляхом залучення кредиту Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) на зазначених умовах. Рішення прийнято.

В засіданні 43-ї сесії Ніжинської міської ради VII скликання була оголошена перерва. Анатолій Лінник наголосив, що продовження роботи сесії заплановано на 2 жовтня, початок о 10-00 годині.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

28.09.2018