Про підвищення орендної плати по ДКП «Комунальний ринок»

15 березня відбулося чергове засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища. Засідання проходило за участі секретаря міської ради Валерія Салогуба, заступника міського голови Сергія Осадчого, голови постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю Олега Щербака, депутата міської ради Анатолія Сліпака, адміністрації ДКП «Комунальний ринок» та його підприємців.

Головним питанням порядку денного було обговорення підвищення орендної плати по ДКП «Комунальний ринок».

На початку засідання директор ДКП «Комунальний ринок» Анатолій Вершняк прозвітував про роботу очолюваного ним комунального підприємства та окреслив основні пункти запланованої модернізації, реконструкції ринків, покращення умов праці тощо. Також у своєму виступі Анатолій Леонідович згадав про впроваджені енергозберігаючі технології та позитивну оцінку аудиторської перевірки за 2016 рік. «Я пишаюсь своїм колективом. Завдяки злагодженій роботі нам вдалося досягти суттєвих результатів. На даний час підприємство працює стабільно та отримує прибуток».

Володимир Миколайович Башинський, підводячи підсумки обговорення звіту директора ДКП «Комунальний ринок» Анатолія Вершняка та ряду критичних запитань та невдоволень підприємців зазначив: «Показники 2016 року в порівнянні із 2015-им, - явно набагато кращі. Реконструкцію ринку треба проводити однозначно, чи з цим керівництвом, чи з іншим. Сьогодні нам презентовано бачення розвитку ринку його керівництвом. Але будь-хто може надати свої власні пропозиції». Щодо підвищення орендної плати по ДКП «Комунальний ринок» Володимир Башинський відмітив, що він особисто рекомендував і міському голові, і директору ринку не розривати місяць, а провести підвищення орендної плати поетапно, починаючи із нового місяця у законному порядку, з дотриманням всіх необхідних процедур.

Після детального обговорення, членами комісії було винесено наступні рекомендації:

1. рекомендувати керівництву ДКП «Комунальний ринок» проводити підвищення орендної плати поетапно з 01 квітня 2017 року;

2. доручити керівництву ДКП «Комунальний ринок» до наступного засідання комісії (22.03.2017 року) підготувати інформацію про доходи та видатки по ринкам Вороб'ївська (Набережна), Покровська, Московська 5-Б за 2016 рік;

3. рекомендувати ініціативній групі підприємців надати пропозиції щодо покращення умов праці та зовнішнього вигляду ринку по вул. Московській 5-Б.

Голосували: «за - 5»; «проти - 0»; «утрималось - 0».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

16.03.2017