Привітання до дня будівельника

Сьогодні, у великій залі Ніжинської міської ради відзначали кращих фахівців будівельних організацій і установ міста.

Міський голова Анатолій Лінник привітав присутніх зі святом. «Саме завдяки вам отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими і ошатнішими рідні вулиці і площі. Ми переконані, що попереду у вас велика робота. Адже в країні розпочато реалізацію масштабної програми житлового будівництва, краю і державі потрібні ваші знання й вміння. Віримо, що колектив будівельників Ніжина своєю творчою щоденною працею досягне нових високих результатів.

З почуттям глибокої вдячності за неоціненний вклад у розбудову рідного краю від щирого серця бажаємо вам і вашим близьким здоров’я, достатку та миру», - зазначив Анатолій Валерійович.

До його слів долучився секретар міської ради Валерій Салогуб: «Бути будівельником означає бути творцем, людиною, що створює нові будівлі та споруди. Але водночас це й велика відповідальність, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишають у пам'яті нащадків світлі спогади про Вашу надзвичайно важливу працю.

Бажаю Вам здоров'я, наснаги та впевненості у власних силах. Вірю, що Ваш професіоналізм Ви спрямуєте у важливе русло розбудови нашої держави», - підсумував Валерій Володимирович.

До вітальних слів приєдналися і всі присутні. Кожен сказав слова вдячності і пошани на адресу будівельників.

Найкращих представників цієї галузі було відзначено Подяками міського голови.

На заході були присутні: міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступник міського голови Сергій Осадчий, началькик УЖКХ та Б Анатолій Кушніренко.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

11.08.2017