Привітання дітей з Днем Святого Миколая

Нині люди в Україні свято зустрічають,Чудотворця Миколая усі величають. Кажуть на Україні - грудень святами багатий, та серед усіх свят є особливе - День Святого Миколая.

Цього дня міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, його високопреосвященство, Високопреосвященний владика Євстратій, Єпископ Чернігівський та Ніжинський, настоятель Свято-Покровського храму отець Михаїл Якубів вітали малят зі святом, дарували солодощі.

Спочатку відвідали вихованців Ніжинського дитячого будинку-інтернату, де панувала атмосфера свята і радості, адже його всі з нетерпінням чекали на гостей і самого Святого Миколая. Діти читали вірші, співали пісні, а потім, за традицією, кожен отримав солодкий подарунок. Також завітали до дитячого садочку № 13. Малята підготували святкову програму: пісні, вірші, танці.

На святі були присутні і депутати міської ради Володимир Башинський та Олександр Шалай, які опікуються закладом, художниця Оксана Грек, яка презентувала картину "Ромашкові крила", що створювала разом з дітлахами, голова спілки бджолярів Петро Балаш, який приніс мед для малечі.

Линули пісні, святковий вальс Зими, заклички до Святого Миколая про здійснення найпотаємніших бажань, про мир і радісні свята. А далі завітав сам Святий Миколай з Покровського храму з подарунками для кожного малюка дитячого садочка.

Щиро вітав дітей, батьків, колектив з нагоди свята міський голова Анатолій Валерійович, до вітань долучився владика Євстратій.

Продовжили вітати діток зі святом у Міському драматичному театрі на благодійному концерті за участю вихованців Школи мистецтв.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

20.12.2017