Привітали з професійним святом працівників соціальної сфери

У неділю, 07 листопада, своє професійне свято відзначатимуть працівники соціальної сфери. День працівника соціальної сфери – свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Сьогодні, 04 листопада, у міській раді відбулися урочистості для представників соціальної сфери.

Зі щирими словами від імені міського голови Олександра Кодоли звернулися до присутніх секретар міської ради Юрій Хоменко та заступник міського голови Ірина Грозенко. Юрій Юрійович та Ірина Вікторівна подякували працівникам соціальної сфери за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей, побажали кожному міцного здоров’я, домашнього затишку, щастя та благополуччя.

Кращим працівникам сфери соціального захисту оголосили Подяки міського голови, а також відзначили Грамотами директора Чернігівського обласного ценру соціальних служб, Грамотами та Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

З найкращими побажаннями до привітань приєдналася депутат обласної ради Наталія Копиця та вручила Диплом колективу Ніжинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніжинської міської ради.

Для винуватців свята управління культури і туризму Ніжинської міської ради підготувало невеличкий концерт, на якому пролунали пісні провідних ніжинських солістів: Ярослава Йотки, Юрія Булди, Ніни Крутько та Олександра Савича.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю 

04.11.2021