ПРЕЗЕНТАЦІЯ МОЛОДІЖНОГО ПАСПОРТУ НІЖИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Учора, 25 травня, у стінах виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулася презентація Молодіжного паспорту Ніжинської територіальної громади. З метою виконання дослідження молодіжно сфери нашої громади об’єдналися представники відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, Ніжинського міського молодіжного центру Ніжинської міської ради та Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ. Протягом місяця проводилась робота щодо аналізу історичного аспекту розвитку молоді Ніжина, її статистичних даних, суб'єктів впровадження молодіжної політики, програм розвитку молоді у громаді та осередків об'єднання молодіжних спільнот, об'єктів молодіжної інфраструктури та стихійних улюблених місць збору молоді.

Зустріч відбулася в рамках проекту «Молодіжний працівник в ОТГ» програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в Чернігівській області. До нас завітали наші помічники – представники регіональної організації громадянського суспільства ГО "Спілка ініціатив Чернігівщини" Павло Пущенко та Андрій Кужель, тренерка та координаторка програми "Молодіжний працівник в ОТГ" Ірина Боднар. Присутні разом проаналізували отримані дані та обговорили можливі подальші кроки реалізації молодіжної політики у нашій громаді.

Також відповідно до інформації, яка надійшла від респондентів молодіжного опитування, було сформовано 10 проектних пропозицій, що претендують на фінансову підтримку від програми DOBRE.

З результатами можете ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1vqZXplF5Drm1NvmErfKgCY6uOz_phf8J/view?usp=sharing

Відділ у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради

26.05.2021