Посилено контроль за дотриманням карантинних обмежень, проведення вакцинації.Збільшення ліжкового фонду у міській лікарні

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації  генеральному директору НКП «Ніжинська міська лікарня ім. М. Галицького» Олександру Костирку доручено забезпечити розширення ліжкового фонду для госпіталізації хворих на коронавірусну хворобу до рекомендованого Міністерством охорони здоров’я показника 50% від усього ліжкового фонду та забезпечити можливість надання кисневої підтримки пацієнтам на 80% ліжках зазначеного ліжкового фонду.

На час дії карантину. А також розробити та подати до Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації план-графіки розгортання додаткового ліжкового фонду для госпіталізації хворих на СОVID-19, на рівні не менше 50%.

 Директор  КНП «Ніжинський МЦПМСД»  Оксана Калініченко отримала доручення щодо посиленого контролю за проведенням вакцинації проти COVID-19 серед осіб, віднесених до І-ІІ етапу Дорожньої карти вакцинації (медичних працівників та працівників соціальної сфери).

Доручено Ніжинському ВП ГУНПУ в Чернігівській області, МР Управлінню ГУ Держпродспоживслужби в області, КП Ніжинської міської ради «Муніципальна служба правопорядку – ВАРТА», робочій групі створеній згіднорозпорядження міського голови за № 90 від 24.03.2021р. «Про створення робочої групи для здійснення контролю дотримання вимог обмежень, пов’язаних з запобіганням поширення коронавірусної хвороби СOVID-19» забезпечити здійснення контролю за виконанням обмежень визначених постановою КМУ від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами),в місцях можливого скупчення людей у торговельно-розважальних центрах, закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, у громадському транспорті особливо у вечірній та нічний час та у вихідні дні.

На час дії карантину.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук


28.03.2021