Підсумки футбольного сезону

10 листопада в міському будинку культури відбулось святкове підбиття підсумків футбольного сезону 2016. Ніжинська федерація футболу провела урочисте нагородження футболістів і тренерів по результатам сезону 2016 року.

На початку урочистостей перед спортивною громадськістю прозвітував президент та засновник Федерації футболу Ніжина Володимир Мамедов. З вітальним словом перед учасниками та гостями свята виступив міський голова Анатолій Лінник. У своїй промові він наголосив на тому, що для для нашого міста важливим є можливість футболісітв виступати достойно на республіканському рівні, захищаючи честь своєї команди та честь міста, подякував керівникові федерації та меценатам, які підтримують розвиток футболу в Ніжині, побажав всім міцного здоров’я і спортивних успіхів.

До привітань очільника міста приєднався заступник голови федерації футболу Чернігівської області Анатолій Свистун. Він зачитав привітання голови Чернігівської обласної футбольної федерації Генадія Прокоповича та вручив Почесну відзнаку федерації футболу України міському голові Анатолію Ліннику.

Потім на сцену міського Будинку культури викликались тренери, кращі гравці та команди. Їм вручали призи кубки та грамоти та тисли руки. Ніхто не залишився поза увагою.

Після нагородження відбувся святковий концерт за участю юних музикантів, співаків та творчих колективів міста.

Футбольний сезон 2016 урочисто закритий. А це значить, що розпочалась підготовка до нового футбольного сезону 2017.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради
14.11.2016

Попредня новина:

ОБЕРЕЖНО, БУРУЛЬКИ!