ПАТРІОТИЗМУ НЕ ВЧАТЬ, ЙОГО ВИХОВУЮТЬ!

19 березня 2018 року у приміщенні виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання координаційної ради з національно-патріотичного виховання молоді.

Присутні були ознайомлені з оновленим складом координаційної ради з національно-патріотичного виховання, затвердженим рішенням виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 01 березня 2018 року № 53 та з Програмою національно-патріотичного виховання дітей та молоді м. Ніжина на 2018-2020 роки, затверджена рішенням 34 сесії VII скликання Ніжинської міської ради від 21 грудня 2018 року № 5-34/2017 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік».

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, підвищення національної свідомості молоді 24-25 лютого 2018 року відбувся історичний семінар-тренінг «Герої не вмирають» для зацікавленої молоді. Про це присутнім розказав представник громадської організації «ДОЗІР «КРУК» Ігор Щокін. 10 студентів Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України "Ніжинський агротехнічний коледж" прийняли участь у даному заході.

Також Ігор Щокін запросив присутніх та представників навчальних закладів міста на семінар «Пам'ятай про великі дні наших Визвольних змагань», який відбудеться 24-25 березня 2018 року о 10:30 у приміщенні 2012 аудиторії старого корпусу Ніжинського державного університету імені М. В. Гоголя, організаторами та партнерами якого стали ГО «ДОЗІР «КРУК», Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, Управління освіти Ніжинської міської ради, Ніжинський державний університет імені М. В. Гоголя. Захід буде проведений з метою вшанування пам’яті учасників Української революції 1917 – 1921 років, підвищення національної свідомості молоді.

Головним спеціалістом відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради було зазначено, що 24 березня відбудеться історичний квест гетьманським Батурином «Же през шаблю має право», присвячений 379-й річниці з дня народження гетьмана Івана Мазепи. Честь нашого міста буде захищати команда із 5 представників посадовців органів місцевого самоврядування та ініціативної групи по створенню молодіжної ради міста.

Відділ у справах сім’ї та молоді

22.03.2018