Останні корективи зонування території Ніжина

11 квітня у стінах Ніжинської міської ради відбулись громадські слухання щодо врахування громадських інтересів по плану зонування території Ніжина. На заході були присутні перший заступник міського Григорій Олійник, депутати міської ради, представники комунальних підприємств, установ та організацій міста, представники проектних організацій, члени архітектурно-містобудівної ради та члени виконавчого комітету.

Головний архітектор проекту розповіла про план зонування території Ніжина. Територія міста розділена на різні зони, кожна з яким має своє позначення та відповідні умови та правила забудови. Після презентації почались детальні обговорення плану.

В результаті обговорення було вирішено наступне:

1. Вважати громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, а саме плану зонування території (зонінг) м. Ніжина Чернігівської області таким, що відбулося у повній відповідності до діючого законодавства та в повному обсязі підтримано учасниками громадського слухання.

2. Усунути наступні зауваження до проекту плану зонування території (зонінг) м. Ніжина Чернігівської області:

1) Нанести на проект плану зонування захисну смугу річки - 50 м, та позначити іншою лінією смугу забудови, що склалась історично в захисній зоні річки.

2) Уточнити питання щодо доцільності перспективної житлової забудови біля Графського парку.

3) Усунути недоліки в роздруківці плану зонування.

Детальніше з проектами плану зонування Ніжина можна ознайомитися за посиланням:

Про затвердження містобудівної документації «План зонування території (зонінг) м. Ніжин Чернігівської області»

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

13.04.2017