Особистий прийом громадян

У п'ятницю 19 жовтня відбувся особистий прийом громадян міського голови Анатолія Лінника на якому також були присутні начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч, начальник відділ квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях, начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В'ячеслав Лега, начальник відділу роботи з самоорганізації населення Наталія Бойко та начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна. На прийомі було 10 заявників.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: спиляння дерев, ремонт пам'ятників на Мигалівському кладовищі після спиляння аварійних дерев, не згода з оплатою за вивіз сміття.

Також були заяви від жителів міста і стосовно соціального захисту. Просили допомогти приватизувати житло, реєстрація місця проживання та виписка особи за місцем проживання, а також питання щодо не призначення субсидії.

Міський голова, вислухав мешканців, керівники відповідних служб надали роз'яснення щодо вирішення питань. Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

19.10.2018