Оперативна нарада при міському голові

Відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Традиційно першим заслухали доповідь Максима Терещенка, виконуючого обов’язки начальника сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, який прозвітувався про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території міста. За минулий тиждень було зареєстровано 247 заяв, по яких розпочато 34 кримінальні провадження, складено 111 адміністративних протоколів. З них 33 – по лінії ДАЇ, у тому числі6 протоколів – за рух багатотоннажного транспорту в місті. Решта – за вчинення насильства в сім`ї, невиконання батьками обов’язків по вихованню неповнолітніх дітей, за придбання спиртних напоїв домашнього вироблення та інше. Зафіксовано факт зберігання та збуту наркотичних речовин, розкрито вбивство.

Далі заслухали інформацію відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян. Було повідомлено про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах виконавчих органів та про стан виконання доручень попередніх нарад. Ірина Назаріна, начальник сектора з питань прийому громадян і звернень прозвітувалась, що за минулий тиждень надійшли наступні заяви і звернення:

- про ремонт точок радіомовлення;

- спилення дерев;

- про перевірку правильності умов реєстрації за місцем перебування малолітньої дитини;

- про оформлення субсидій та соціальних допомог;

- про невиконання батьківських обов’язків;

- про правомірність користування пільгами;

- скарга на дії бригади швидкої допомоги;

- про прибирання сміття біля будинку, що розташований за адресою: вул. Овдіївська, 9;

- про проблеми вуличного освітлення;

- про відмову надання ліків за пільговими рецептами.

Наприкінці обговорили план роботи на поточний тиждень. Секретар міської ради Валерій Салогуб повідомив присутнім про те, що оприлюднено розпорядження міського голови прочергове засідання сесії міської ради, що відбудеться 24 травня.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

15.05.2017