Олександр Кодола привітав обдаровану молодь Ніжина

5 січня в актовій залі Ніжинського Будинку дітей та юнацтва відбулось традиційне щорічне нагородження обдарованої молоді – переможців міського етапу учнівських олімпіад та вперше переможців Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
На заході був присутній міський голова Ніжина Олександр Кодола, перший заступник міського голови Федір Вовченко, заступники міського голови Сергій Смага та Ірина Грозенко, начальник управління освіти Ніжинської міської ради Валентина Градобик, а також переможці олімпіад, вчителі та їх батьки.
До усіх присутніх із вітальним словом звернувся міський голова Олександр Кодола: «Я пишаюся кожним із вас і хочу, щоб усі ви реалізували себе у майбутньому та використовували свої знання на благо держави та міста Ніжина. Цей захід є результатом кропіткої роботи батьків, дітей та вчителів. Тому щиро дякую вам за високі досягнення».
До вітальних слів долучилися заступники, які побажали учням прославляти місто Ніжин, адже попереду – обласні та Всеукраїнські змагання.
Яскраві хореографічні та вокальні номери подарували гостям заходу вихованці Ніжинського Будинку дітей та юнацтва.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
05.01.2022