Олександр Кодола: Крок за кроком будемо приводити в порядок все місто

Сьогодні, 6 липня, міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян. Під час прийому розглянули 11 звернень від мешканців Ніжина.

Серед питань, які турбують ніжинців – можливість проведення процедури гемодіалізу в міській лікарні, надання пільгових стоматологічних послуг, присвоєння адреси будинку, підсипка, грейдерування та асфальтування вулиць, а також внутрішньо квартальних доріг, реконструкція каналізаційних колодязів, фінансування видання книги ніжинської поетеси тощо.

Міський голова Олександр Кодола поспілкувався з кожним заявником, детально вивчив причину звернення та надав відповідні доручення керівникам управлінь і служб.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що триматиме на особистому контролі кожне зі звернень громадян і разом із своєю командою докладе максимум зусиль, щоб розв’язати дані проблеми. Зокрема це стосується облаштування відділення гемодіалізу на базі Ніжинської міської лікарні та ремонту доріг.

Під час прийому громадян мешканці вулиці Шепелівської висловили щиру вдячність міському голові за освітлення їхньої вулиці, яке нещодавно з’явилось.

«Крок за кроком будемо приводити в порядок все місто, в тому числі й маленькі та віддалені вулички», - запевнив міський голова Олександр Кодола.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

06.07.2021