Новорічні зустрічі

Піклуючись про дітей ніжинської територіальної громади ніжинський міський голова Олександр Кодола відвідав територіальний центр соціального обслуговування та фабрику м’якої іграшки «Копиця», яка є однією з найбільших платників податків у місті.

Сьогодні, 28 грудня, у ніжинському територіальному центрі соціального обслуговування пройшов майстер-клас по виготовленню свічок, що організували працівники центру для дітей незахищених верств населення. На захід завітав міський голова Олександр Кодола разом із заступницею міського голови Іриною Грозенко.

Діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, потребують посиленою уваги та підтримки зі сторони міської влади– саме таку позицію вже вкотре демонструє міський очільник та наголошує, що завжди буде піклуватися про добробут маленьких ніжинців.

Зі словами вітання він звернувся до дітлахів, що прийшли на майстер-клас та вручив дітлахам солодкі подарунки.

Також Олександр Михайлович відвідав фабрику м’якої іграшки «Копиця» де привітав персонал та керівництво та побажав всім, хто дарує дітям радість та посмішки через свої вироби, добробуту та злагоди в прийдешньому році.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

28.12.2021