Новий депутат сьомого скликання

Розпочала свою роботу 35 сесія міської ради.

На початку пленарного засідання, головуючий, міський голова Анатолій Лінник оголосив хвилину мовчання на вшанування пам’яті депутата міської ради Башинського Володимира Миколайовича.

Порядок денний включав 32 проекти рішення. Перед розглядом питань порядку денного, міський голова виконав приємну місію та вручив депутату Володимиру Мамедову, з нагоди ювілею, Почесну Грамоту. Анатолій Валерійович щиро подякував Володимиру Хейбаровичу за активну життєву позицію, вагомий внесок у розбудову сучасного міста, допомогу у проведенні загально-місцевих соціальних проектів, побажав міцного здоров’я, сили та натхнення.

Перший розглянутий та прийнятий проект рішення ніс регламентний, технічний характер, пов'язаний зі зміною складу виконавчого комітету. Доповідав секретар міської ради Валерій Салогуб: « Закон «Про місцеве самоврядування в Україні» забороняє займати одночасно дві представницькі посади, і член виконавчого комітету не може бути одночасно і депутатом. Тому, у зв’язку з прийнятою Постановою ТВК у Чернігівській області від 24 січня 2018 року, Лариса Олексіївна Чернишева виключається зі списку членів виконавчого комітету. Це процедурне питання». Після оголошення Постанови ТВК, Лариса Олексіївна зачитала Присягу депутата міської ради сьомого скликання, отримала відповідне посвідчення та приступила до виконання своїх депутатських обов’язків.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

31.01.2018

Наступна новина:

Обережно, ожеледиця!