Нові високі технології Huawei для міста

Міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови Григорій Олійник, депутат Чернігівської обласної ради Сергій Охонько, депутати міської ради, працівники відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури міста, представник відділу поліції зустрілись з представниками компанії HUAWEI в Україні, щоб обговорити подальшу співпрацю у рамках підписаного Меморандуму.

Основна мета зустрічі - обговорити можливості оснащення міста інтелектуальною системою відеоспостереження.

Як зазначив пан Cheng Junliang, HUAWEI має досить помірну цінову політику при високоякісному і високотехнологічному обладнанні. Компанія досить давно представляє на ринку України свої товари і поглиблює зв’язки з різними регіонами країни. Компанія підтримує принципи відкритості, співробітництва і спільного досягнення успіху. Завдяки об’єднанню зусиль у розробці інноваційних продуктів і рішень з партнерами і колегами, вона збільшує цінність високих технологій.

Міський голова Анатолій Валерійович акцентував, що влада відкрита до співробітництва і прагне зробити місто якомога безпечнішим для мешканців завдяки обладнанню інтелектуального відеоспостереження, що виготовляє і встановлює фірма HUAWEI. Саме для того і зібралися фахівці, щоб обговорити подальші кроки і напрацювати стратегію співробітництва.

У ході зустрічі обговорили можливі потреби міста щодо системи відеоспостереження, враховуючи вже наявні на території Ніжина, камери, можливості фінансування та співфінансування, особливості подальшого обслуговування та використання відеозаписів. враховуючи всі аспекти, перший заступник міського голови дав доручення створити робочу групу по розробці кількості та карти встановлення камер інтелектуального відеоспостереження і надати всі необхідні матеріали спеціалістам компанії у найкоротші терміни. До роботи групи долучився і Сергій Охонько.

Наостанок Григорій Миколайович висловив подяку представникам компанії та вручив пам'ятний подарунок.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

02.03.2018