Ніжинську громаду відзначили за розвиток фізичної культури, спорту та олімпійського руху

03 березня відбулася урочиста церемонія нагородження спортивної громадськості Чернігівщини за підсумками 2018 року «Бал Чемпіонів». У ній взяла участь делегація з міста Ніжина: міський голова Анатолій Лінник, начальник управління освіти Ніжинської міської ради Станіслав Крапив’янський, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Павло Глушко, тренери та спортсмени.

Це традиційний захід, який проводиться вже 26 років поспіль і є однією із головних подій у спортивному житті області.

Своєрідний спортивний «Оскар» у міському Палаці культури ім. В’ячеслава Радченка вручали кращим спортсменам, тренерам, директорам дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортсменам-ветеранам та спортсменам-початківцям.

На церемонії було визначено переможців у 12 номінаціях, з яких отримали відзнаки міський голова Анатолій Лінник за «Розвиток фізичної культури, спорту та олімпійського руху». Також з Ніжина ще номінувався Шило Максим - вихованець КДЮСШ "Спартак", майстер спорту міжнародного класу України з хортингу, майстер спорту України з бойового самбо, чемпіон світу з Хортингу, бронзовий чемпіон Європи з бойового самбо - номінація «Поруч з олімпійцями».

Вітаємо переможців.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськості

04.04.2019