Ніжинський університет приймав гостей

21 серпня була проведена обласна серпнева конференція педагогічних працівників суспільно-гуманітарного напряму «Актуальні проблеми викладання суспільних та філологічних дисциплін у 2017 -2018 н. р.». Захід відбувся на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

У роботі конференції взяли участь: міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алексєєнко, заступник начальника управління, начальник відділу загальної середньої корекційної освіти Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Олена Соронович, начальник міського управління освіти Станіслав Крапив’янський, викладачі Чернігівського обласного ІППО імені К. Д. Ушинського.

Модератор проекту - проректор з науково-педагогічної роботи ЧОІППО імені К.Д. Ушинського В.М. Довбня – структурував виступи за трьома секціями: українська та російська філологія; іноземна філологія; суспільні дисципліни.

Привітав присутніх з початком конференції міський голова Анатолій Лінник.

Він окреслив роботу освітянської галузі міста, її здобутки, а вони вагомі, не лише на рівні міста чи області, та побажав плідної праці на конференції та успіхів у роботі.

Потому слово взяла заступник начальника – начальник відділу загальної середньої та корекційної освіти Управління освіти і науки України Чернігівської обласної державної адміністрації – О.Ю. Соронович. Вона прозвітувала про здійснену роботу у освітній галузі, відзначила, що Ніжин лідирує по якості освіти у області, відзначила інноваційний підхід та креативність ніжинських педагогів.

З 11 до 13 години учасники конференції працювали по секціях, кожне секційне засідання закінчилось круглим столом, за яким підбили підсумки, окреслили основні шляхи розвитку кожного освітнього напрямку. Закінчилась конференція підбиттям загальних підсумків та внесенням пропозицій від кожної секції до Ухвали проекту рішення обласної серпневої конференції педагогічних працівників суспільно-гуманітарного напряму.

Відділ інформаційно-аналітиної роботи

та комунікацій з громадськістю

Фото надані В. Кичком

22.08.2017