Ніжинській міській лікарні ім. М. Галицького презентували реанімобіль

13 червня Ніжинській міській лікарні ім. М. Галицького презентували реанімобіль.

Гарна команда професіоналів - це запорука успіху будь-якої справи, вкотре довела ніжинська влада в тандемі з волонтерами.
Нещодавно, на одній із зустрічей заступниці міського голови Ірини Грозенко та керівниці волонтерської організації "Час для нас" Ганни Б'янки було озвучено потребу Ніжинської міської лікарні у реанімобілі.

Саме з цього почалася довга історія пошуку можливості придбання реанімобілю для громади нашого міста та усієї Ніжинщини.
Вагому роль у зборі коштів на спецтранспорт відіграв чоловік волонтерки Ганни Б'янки - швейцарець Томас Б'янка та його друг Томас Цендер.
Саме вони об'єднали людей в волонтерську організацію "Teplo" заради спільної мети - придбання спеціального медичного автотранспорту.
В ході вручення реанімобілю генеральному директору НЦМЛ ім. М. Галицького Олександру Костирку міський голова Олександр Кодола зазначив: "Головний меседж сьогодні - це об'єднання заради спільного блага. І ми вкотре бачимо результат співпраці міської влади та волонтерів. Щиро вдячний кожному, хто долучився до збору коштів та доставки спецтранспорту до нашого міста. Таких реанімобілів у нашій області дуже мало, а у Ніжині досі не було жодного. Варто зазначити, що такий транспорт здатен врятувати безліч важкохворих пацієнтів і тому ми щиро раді такому цінному подарунку.

Шановна волонтерська родина Ганни та Томаса Б'янки, ми вдячні вам за титанічну працю та допомогу. Ви справжні патріоти та прекрасні люди, щиро дякую вам за це!"

Наприкінці зустрічі реанімобіль освятив о. Роман Пушка.

Об'єднання зусиль навколо спільної мети та благого діла завжди дають гарні результати, і громада вкотре в цьому пересвідчилася!
13.06.2022