Ніжинський ліцей у ТОП-200 шкіл України

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл України за підсумками ЗНО 2018 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2018 році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням. Рейтинг минулого року дивіться за посиланням.

Перше місце у рейтингу – у Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті ім.І.Франка (утримує лідерство другий рік поспіль).

Друге – у природничо-наукового ліцею №145, що у Печерському районі Києва, третє – у ліцею “Інтелект”, Київ.

Цікаво, що з Чернігівської області до рейтингу потрапили лише 4 навчальні заклади.

Найвище місце з них – у Волинківської ЗОШ І-ІІІ Сосницького району. Високий результат навчальний заклад отримав, очевидно через те, що ЗНО тут здавав 1 учень, і зробив це досить успішно. Минулоріч навчальний заклад був на …4640-му місці.

112-е місце займає Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої сільської молоді Чернігівської обласної ради, 137-е – Ніжинський ліцей при Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, 142-е – спеціалізована ЗОСШ №1 з поглибленим вивченням іноземних мов з м.Чернігів.

ТОП-10 шкіл України

За інформацією: Час Чернігівський

28.08.2018