Ніжинські діти поділились враженнями після відпочинку у Латвії

Цього року вже традиційно ніжинські дітлахи відпочивали у Латвії. Цю традицію Олександр Кодола започаткував ще в 2016 році, бувши народним депутатом України та керівником групи з міжпарламентських зв'язків з Латвійською Республікою

На запрошення Арійса Вуцанса, мера міста-побратима Прейлі й давнього друга Ніжина та України, волонтери, діти волонтерів, діти з багатодітних сімей та військовослужбовців поїхали на відпочинок та оздоровлення.

Після повернення у рідне місто діти завітали в гості до міського голови поділитися емоціями від подорожі. Вони розповіли, що досі перебувають під враженнями. Кажуть, що подорож назавжди залишиться в їхній пам'яті. Адже вона стала чудовою можливістю знайти чимало друзів та відпочити від війни.

Зауважимо, що всі витрати, що стосуються поїздки, взяла на себе латвійська сторона. Натомість, міська рада забезпечила транспортні витрати, за що учасники та організатори поїздки висловили вдячність міському голові.

Олександр Кодола резюмував, що ця поїздка – далеко не остання. Зараз ведуться перемовини з німецькою та французькою сторонами щодо відпочинку ніжинських дітей.

10.08.2023