Ніжинська лікарня продовжує отримувати допомогу від благодійних фондів

Нещодавно БФ «UA Brokers Without Borders», за підтримки міжнародної організації з міграції, було придбано 51 металопластикове вінко для ніжинської міської лікарні. Така співпраця Ніжинської міської ради та енергоменеджменту лікарні з благодійним фондом, стала можливою завдяки Проєкту «Заміна вікон у лікарнях України». Цим Проєктом керують українці, що живуть за кордоном, але несуть любов до України у своїх серцях.

«Від себе особисто і від імені міського голови Олександра Кодоли висловлюю щиру вдячність за цю безкорисну допомогу нашій лікарні. Така допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка нашої громади. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, благодійні фонди дарують не просто матеріальні цінності, а дають надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди», - висловила слова вдячності за підтримку лікарні заступник міського голови Ірина Грозенко.

Вікна будуть встановлені в триповерховому приміщенні травматоголічного відділення. Наразі вже ведуться роботи із демонтування старих дерев’яних та монтування нових металопластикових вікон. Всі роботи виконуються коштом благодійний фонд «UA Brokers Without Borders».

«Я пишаюся тим, що заявка саме нашої громади була відібрана фондом. І ми вже маємо результат – це 51 енергозберігаюче вікно. Хотілося б побажати колегам медзакладів міста сміливо подавати заявки в такі благодійні фонди та працювати на зміцнення матеріально-технічної бази наших медичних закладів. Разом до Перемоги!», - наголосив експерт з енергозбереження та енергоефективності Ніжинської ЦМЛ Олександр Мойсеєнко.
27.04.2023