Ніжинська громада ділилась успішним досвідом

26 січня у Ніжинській міській раді пройшов воркшоп для напрацювання інноваційних рішень для розбудови потенціалу сервісу "Університету третього віку" в умовах реформування системи соціального захисту.

Заступниця міського голови Ірина Грозенко передала вітання від міського голови всім учасникам заходу.

Варто зазначити, що проект реалізується за підтримки Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні (ПРОООН) та фінансується урядом Канади.

У цей день до Ніжина завітали керівники соціальних закладів від 10 пілотних громад проекту "Розбудова інституційної спроможності "Університет третього віку" на рівні територіальних громад в умовах змін законодавства та стандарту соціальної адаптації" Чернігівської та Сумської областей задля вивчення досвіду Ніжинської територіальної громади в сфері надання соціальних послуг людям поважного віку.
За кошти проекту пілотні громади зможуть отримати меблі для організації роботи "Університету третього віку".
У свою чергу Ніжинська громада отримає автомобіль для надання послуг соціальними працівниками підопічним, що знаходяться на обслуговуванні закладом на дому.

Дякуємо Програмі розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні (ПРОООН) за обрання нашої громади для участі в цьому проекті.
26.01.2023