#Ніжин_підтримуй_своїх

Будувати та розвивати бізнес під час війни – ще те випробування
Сьогодні бізнес вимушений виживати, скорочувати та релокувати виробництво, адаптуватися під реалії сьогодення, незважаючи на будь-які обставини, продовжувати працювати Працювати, щоб не зупинялась економіка, платити податки, створювати робочі місця, підтримувати волонтерські проєкти та робити все можливе та неможливе для нашої Перемоги.
Міська влада завжди готова підставити плече підтримки як діючому бізнесу, так і початківцям.
На базі міської ради створений Бізнес хаб – центр підтримки підприємництва, інновацій та стартапів представників бізнес-спільноти Ніжинщини. У цьому просторі надається допомога молодим підприємцям, які проходять шлях від ідеї до бізнесу. Координатор Бізнес хабу розповість про кейси та актуальні новини для підприємців, про можливості для розвитку власної справи – грантові та навчальні програми, корисні вебінари та багато іншого.
Всі ми чули надихаючі історії про військових, які демобілізувалися та розпочали власну справу. Або про переселенців, які були змушені покинути власні домівки та розпочати свій бізнес «з нуля» на новому місці. Або про жінок, які виїхали в різні країни та ведуть власну справу, не забуваючи при цьому допомагати рідній країні.
Такі історії завжди надихають.
Розпочинаємо серію публікацій про місцевий бізнес, який попри обставини та повномасштабну війну продовжує працювати далі й досягати успіху в надскладних умовах. А ми, ніжинці, маємо усвідомлювати, що, купуючи місцеве, ми зміцнюємо економіку та допомагаємо наповненню бюджету.
#Ніжин_підтримуй_своїх
24.10.2023