Нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

7 грудня у великій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств та установ міста під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника.

Підводячи підсумки першої частини 32 сесії Ніжинської міської ради, яка відбулась 6 грудня, Григорій Миколайович зауважив, що на сесії було прийнято ряд змін до рішень, до програм щодо виділення коштів і їх освоєнь. Були розглянуті питання щодо бюджетних програм, з яких необхідно виключити все, що не стосується програм, все, що можна включити у прямі видатки, а це закупка товарів і послуг. Все це буде виведено з програм, максимально скорочено. У бюджетній програмі залишається лише поповнення статутного капіталу через програми, а також все, що працює по бюджетній мережі. Управління ЖКГ та Б надіслало всім відповідні листи.

Наступним розглянули стан виконання протокольних доручень, що були надані на минулій нараді, обговорили проблемні питання кожного комунального закладу. За підсумками наради керівникам були надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

08.12.2017