Нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

Сьогодні відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста, у якій традиційно взяли участь і начальники відповідних відділів виконавчого комітету міської ради. Проводив нараду перший заступник міського голови Григорій Олійник.

Під час засідання порушувалися питання роботи комунальних служб, акцентувалася увага на подальших планах. Керівники звітували про проведену роботу за тиждень та отримували відповідні доручення для подальшої роботи.

Потому Григорій Миколайович, беручи до уваги останні події, дав протокольні доручення керівникам підприємств і установ провести інструктажі з протипожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, на місцях вжити комплекс заходів щодо протипожежної безпеки на весняно-літній період. З 26 березня 2018 року у місті розпочався місячник з благоустрою та озеленення його територій. Було запропоновано долучитися до прибирання міста та підготовки його до Великодня та травневих свят. Місто має бути чистим у будь-яку пору року, тому кожен має дотримуватися правил благоустрою та санітарного стану:

- не створювати стихійних сміттєзвалищ ;

- не спалювати сміття, траву та гілля;

- не допускати зберігання біля своїх домоволодінь піску, будівельних матеріалів, спиляних гілок та систематично прибирати прилеглу до будинку територію.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

29.03.2018