Нарада щодо благоустрою міста

11 січні відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренко, головний спеціаліст відділу з благоустрою Євгеній Євса.

Присутні зупинилися на проблемних питаннях, які стосувалися благоустрою, а саме недопущення стихійних сміттєзвалищ по місту, розчищення снігу, прибирання бурульок, ямковий ремонт місць для паркування (біля Покровської церкви), встановлення турнікетних загороджень на місцях для паркування.

Ряд заходів буде проведено з заміни опор та встановлення світильників на центральній площі міста.

Окремі завдання стосувалися встановлення консолей на зупинках громадського транспорту, облаштування нового кладовища, огорожі Троїцького кладовища.

В ході розгляду кожного з питань, міський голова надав доручення відповідним службам та відділам та наголошував на розв’язанні першочергових проблем.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

11.01.2019