Нарада щодо благоустрою міста

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радний міського голови Сергій Осадчий, заступник начальника комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Віталій Єршов, заступник начальника управління житлово-комунального господарства і будівництва Світлана Сіренко, начальник відділу з благоустрою Юрій Кошель.

На початку наради Анатолій Валерійович приділив особливу увагу очистці доріг, тротуарів та алей від снігу. Наголосив що прибирання снігу повинно здійснюватися до асфальтного покриття для комфортну мешканців.

Надані доручення управлінню-житлово комунального господарства та будівництва щодо підключення освітлення на круговому русі по вул.Об’їжджій та пішохідних переходах, а також встановлення інформаційного стенду щодо заборони руху багатотонажного транспорту по місту на перехресті вул.Носівський шлях та вул.Шевченка (більше 12 тон).

Також в ході наради були обговорені пропозиції на 2019 рік: виготовлення проектів для світлофорних об’єктів (ТПО, вул.Незалежності та вул.Синяківська), освітлення периферійних вулиць, укладка тротуарів, встановлення огорожі на Троїцькому кладовищі тощо.

Благоустрій міста перебуває на особливому контролі в міського голови та його першого заступника з питань діяльності виконавчих органів ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

28.12.2018

Наступна новина:

Відтінки любові