Надання квартир, продовження карантину та інші питання засідання виконкому

Сьогодні у малій залі міської ради відбулось засідання чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

На розгляді були наступні проекти рішень:

1. Про затвердження кандидатур на отримання стипендій обдарованою учнівською та студентською молоддю міста.

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 08 грудня 2016 року «Про утворення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради».

3. Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку по Спеціальному авіаційному загону, по ДПРЧ-16 м.Ніжин 4 ДРПЗ Управління ДСНС України у Чернігівській області, про постановку на квартирний облік, внесення змін до квартирооблікових справ, зміну статусу приміщення та надання житла.

4. Про переоформлення особових рахунків.

5. Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в місті за грудень 2017 року.

6. Про затвердження подання щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі в м.Ніжині.

7. Про розміщення тимчасових споруд.

8. Про затвердження акта комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул. Полковника Розумовського).

9. Про організацію та проведення засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку м. Ніжина.

10.Про фінансування заходів міської цільової програми фінансового забезпечення представницьких витрат та інших заходів, пов’язаних з діяльністю органів місцевого самоврядування на 2018 рік.

11.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 02.02.2018 №19 «Про заходи щодо попередження захворювань гострими респіраторними інфекціями серед населення міста».

Різне.

Відразу розпочали обговорення проектів рішень. Більшість з них мали технічний характер і були прийняті членами виконавчого комітету одноголосно.

Проект рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 08 грудня 2016 року «Про утворення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради» було ухвалено відправити на доопрацювання і винести на наступне засідання виконкому.

Згідно з проектом рішення «Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку по Спеціальному авіаційному загону, по ДПРЧ-16 м.Ніжин 4 ДРПЗ Управління ДСНС України у Чернігівській області, про постановку на квартирний облік, внесення змін до квартирооблікових справ, зміну статусу приміщення та надання житла», надана однокімнатна службова квартира у будинку № 96-Б по вул.Шевченка, загальною площею 30,9 кв.м. Хуторному Дмитру Олеговичу, який працює лікарем - хірургом, онкологом у Ніжинський ЦМЛ ім. Галицького і зобов’язується відпрацювати десять років на займаній посаді.

Одноголосно прийнято проект рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 02.02.2018 №19 «Про заходи щодо попередження захворювань гострими респіраторними інфекціями серед населення міста», згідно з яким продовжено призупиненням навчального процесу у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах з 05 по 16 лютого 2018 року включно.

Наприкінці Григорій Миколайович у Різному ініціював питання Про можливість винесення на наступне засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради проектів рішень стосовно розірвання договору перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №№ 11, 12, 13. Присутній на засіданні депутат міської ради, голова постійної депутатської комісії з питань законності Олег Щербак виступив на підтримку даної ініціативи. Члени виконавчого комітету підтримали одноголосно.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

15.02.2018