На завершальній стадії роботи з капітального ремонту дорожнього покриття

В Ніжині тривають роботи по виконанню проектів. Відповідно до проекту, за кошти міського бюджету, продовжується капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Некрасова, Студентській і Думській. Виконавець робіт - “Ніжинська ПШМК” здійснили укладку вирівнюючого шару покриття, підняття каналізаційних люків та виконують укладку фінішного шару асфальтного покриття.

Сьогодні, 04 листопада, міський голова Анатолій Лінник разом з першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорієм Олійником та начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолієм Кушніренком особисто перевірили перебіг виконання даних робіт.

Анатолій Лінник обговорив терміни й якість виконання робіт з представниками організації, яка ремонтує дорожнє покриття. Наразі роботи на завершальному етапі. Також міський голова зазначив, що поточний ремонт дорожнього покриття буде здійснений і до музею “Поштова Станція”. Тож, поки дозволяють погодні умови ремонт доріг міста буде тривати.   

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко   



04.11.2020