На двадцять п’ятому пленарному засіданні прийнято двадцять п’ять проектів рішень

Відбулося чергове двадцять п’яте пленарне засідання міської ради.

Порядок денний включав двадцять дев’ять проектів рішень, з яких двадцять п’ять було прийнято.

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник зачитав Постанову Ніжинської міської виборчої комісії від 23 травня 2017 року про визнання обраною наступною за списком депутата міської ради Радченко Наталію Іванівну. Після складання присяги Наталія Іванівна приступила до виконання своїх депутатських обов’язків. Анатолій Валерійович відмітив покращення гендерних показників депутатського корпусу та побажав новому депутату терпіння, мудрості, здоров’я і натхнення.

Після детального розгляду проектів рішень ( більш детальна інформація за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/143/rshennya-msko-radi.html ), депутати перейшли до інших питань та депутатських звернень.

У «Різному» секретар міської ради Валерій Салогуб зачитав відповідь Адміністрації Президента України на звернення депутатів Ніжинської міської ради від 16 березня 2017 року щодо мирного врегулювання суспільно-політичної ситуації, яка склалася на Сході України. У листі зазначається, що текст Звернення надісланий до Кабінету Міністрів України для невідкладних заходів реагування. Також був зачитаний лист-відповідь прокуратури Донецької області на звернення депутатів міської ради щодо підтримки торгівельної блокади та можливого вчинення кримінальних правопорушень. У листі вказано: «СВ Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12017050150000301 за ч.ч.1, 2 ст.263, ч. 2 ст. 278, ч.1 ст. 279, ч.2 ст. 296, ч. 1 ст. 309 КК України, що стосується блокування залізничних шляхів у Донецькій області. Вказане звернення долучено до матеріалів зазначеного кримінального провадження для перевірки викладених доводів під час проведення досудового розслідування у ньому».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

24.05.2017