Молодь визначилася з керівником молодіжного центру

9 квітня у великій залі представники молодіжних організацій та активна молодь міста обирали директора Комунального закладу "Ніжинський міський молодіжний центр" Ніжинської міської ради Чернігівської області, яка буде подана на розгляд міському голові Анатолію Ліннику. До відділу сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради було подано три заяви на посаду директора центру. Активний учасник Молодіжного парламенту Андрій Степаненко, психолог міського будинку дітей та юнацтва, координатор Ліги старшокласників Ніжина, «Молодіжного банку ініціатив» Анжела Тимченко та студентка Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Євгенія Мелюк (остання відхилила свою кандидатуру).

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Володимирович ознайомив присутніх з резюме кожного з кандитатів та надава їм слово для презентації власних програм розвитку молодіжного центру.

Ігор Алєксєєнко зауважив, що Центр повинен спрямовувати свою діяльність не тільки на розважальні заходи і на дозвілля молоді, але також охоплювати незахищені верстви населення.

Перед початком голосування міський голова Анатолій Лінник наголосив, що результат голосування буде пріорітетом для прийняття рішення щодо призначення керівника комунального закладу. Запропонував об’єднання зусилля обох кандидатів для розвитку молодіжного руху в громаді.

В залі зареєструвалося 108 осіб. За Анжелу Тимченко віддали свої голоси - 89 осіб, 10 проголосувало за Андрія Степаненка.

Остаточне рішення прийматиме міський голова Анатолій Лінник.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

10.04.2019