Міський голова провів особистий прийом громадян

Сьогодні, 19 березня, міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян.

Серед питань, з якими до міського голови звернулись ніжинці – щодо електрифікації будинку, проблем ОСББ, плати електроенергії та теплопостачання, надання житла, оформлення субсидії, незавершеного будівництва будинку № 31 по вул. Чехова, ремонту дорожнього покриття та облаштування освітлення по пров. Дорожній, перевезення дітей до шкіл міста тощо.

Питання по електрифікації будинку на разі в процесі роботи. Задля комфортного проживання людей в будівлі громадянки, яка звернулася до міського голови, Олександр Михайлович надав доручення відповідним службам максимально пришвидшити процедуру з документами та в найкоротші терміни вирішити дану проблему.

По незавершеному будівництву будинку по вул. Чехова, 31 було запропоновано офіційно звернутися до забудовника щодо проведення спільної зустрічі для обговорення та допомоги громадянам вирішити дане питання.

Олександр Кодола розглянув всі звернення, надав вичерпні відповіді жителям. Керівники профільних підрозділів отримали доручення щодо вивчення та вирішення піднятих питань в найкоротші терміни.

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко   

19.03.2021