Міський голова Олександр Кодола взяв участь в засіданні колегії управляння освіти

11 серпня, згідно плану роботи управління освіти відбулася колегія управляння освіти Ніжинської міської ради. У засіданні взяли участь міський голова Олександр Кодола, заступник міського голови Ірина Грозенко,  начальник Управління освіти Валентина Градобик, заступник начальника Управління освіти Надія Пономаренко, керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

Освітяни обговорили питання щодо вакцинації працівників закладів освіти, організації літнього відпочинку дітей у 2021 року, підготовки закладів освіти до початку 2021-2022 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

Очільник міста поінформував, що будуть закуплені 92 комп’ютери для закладів освіти за рахунок державної субвенції та співфінансування з міського бюджету.

Міський голова Олександр Кодола наголосив, що питання якісної освіти та забезпечення безперебійного навчального процесу є одним пріоритетних завдань міської влади . «Наше з вами завдання  – надати всім дітям рівний доступ до освітніх послуг,  а також забезпечити  комфортне, якісне навчальне середовище, яке в майбутньому вплине на вибір професії та на життєву долю кожної нашої дитини», - підкреслив Олександр Михайлович.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

11.08.2021