Міський голова Олександр Кодола вручив 15 учасникам сертифікати, які пройшли навчання в рамках проекту соціальної дії «Школа молодого політика».

Сьогодні, 15 липня, відбулася завершальна зустріч в рамках проекту «Школа молодого політика». Прийшли привітати учасників «Школи молодого політика» міський голова Олександр Кодола, секретар міської ради Юрій Хоменко, заступник міського голови Сергій Смага.

Міський голова Олександр Кодола привітав присутніх з успішним завершенням проєкту «Школи молодого політика». Зауважив, що для ніжинської молоді цього року було вперше впроваджено таке навчання.

Побажав успіхів та перемог в майбутньому, а також щоб кожен зміг себе реалізувати як політик, як депутат різних рівнів.
«Буду радий співпраці з кожним з вас в майбутньому і ми відкриті до будь-яких цікавих пропозицій», - наголосив Олександр Михайлович.

Очільник міста вручив сертифікати 15 учасникам, які пройшли навчання в рамках проекту соціальної дії «Школа молодого політика».
Проект тривав півтора місяця, за підтримки Британської ради в рамках програми «Активні громадяни» у співпраці з громадською організацією «Лабораторія ініціативної молоді» та Ніжинського молодіжного центру.

Була відкрита реєстрації і всі охочі могли зареєструватися і пройти навчання. Вік учасників школи молодого політика від 14 до 35 років.
Під час навчання учасники ознайомилася: з формами та методами участі молоді у процесах прийняття рішень; що таке політика та політична система України; лідерство та особистісний розвиток політика; вибори та виборча кампанія; отримали практичні поради від журналіста та учасників виборчого процесу; сучасні комунікації та публічні виступи.

Молодь отримала практичні навички від депутатів Ніжинської міської під час двотижневого стажування. Учасники проходили навчання у депутата міської ради, секретаря ради Юрія Хоменко, депутата Чернігівської обласної ради, заступника міського голови Ірини Грозенко, депутата міської ради, керуючого справами виконавчого комітету Валерія Салогуба, депутата міської ради, радника міського голови Сергія Охонька, депутата міської ради, голови депутатської комісії із соціальних питань Світлани Кірсанової, депутата міської ради, голови депутатської комісії з бюджетних питань Володимира Мамедова, депутатів міської ради Володимира Короля, Ірини Онокало, Лариси Чернишової, Олександра Безпалого, Євгена Луняка, Дмитра Тимошика та Наталії Радченко.

На завершення навчання для учасників Школи молодого політика буде відкрита можливість вступити до Молодіжної ради цього року.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

15.07.2021