Міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету.

18 жовтня міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету.

На порядок денний винесено 9 проектів рішень.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко виніс на порядок денний проекти рішень «Про виділення сил та засобів для боротьби з сніговими заметами в зимовий період 2021-2022р.р. та «Про встановлення тарифів на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту», «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» для населення», «Про початок опалювального сезону 2021-2022рр. на території Ніжинської територіальної громади Чернігівської області».

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак подала на розгляд проекти «Про встановлення меморіальної дошки на будівлі за адресою м. Ніжин, вул. Овдіївська, буд.1» та «Про фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2021рік».

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи Микола Чуйко виніс на розгляд проект «Про проведення у 2022 році приписки громадян 2005 року народження до призовної дільниці Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки».

Начальник відділу господарського забезпечення Сергій Дмитрієв запропонував внести змін до п.2 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 23.09.2021 року № 360 «Про встановлення тимчасових витрат палива для службового транспортного засобу HAVAL H6».

Начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега запропонував  внесення змін до п.3 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 20 липня 2017 року № 168 «Про затвердження Порядку видачі дубліката свідоцтва про право власності на об’єкти нерухомого майна в місті Ніжині у разі втрати, крадіжки або пошкодження оригіналу документа».     

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

18.10.2021